Az, hogy az indeksz mennyire független, nem független én nem tudom, de az, hogy milyen "beállítottságú" ( ez nem jó szó, de nem jut más az eszembe) mérföldekről szaglik meg szerintem köztudott is.
Arról van itt szó, hogy náluk ez a profil (ezért is fogadtam meg, hogy nem olvasom el, de nem jött be -mint a mellékelt ábra is mutatja).
Van egy barátom, aki történetesen ismeri az indeksz volt főszerkesztőjét. Azért csak "volt", mert eljött onnan, nem bírta, ami ott folyik. Az indeksz ugyanis csak fikázó cikkeket közölt le, soha nem ad épkézláb tudósítást semmiről sem, csak fikáz. Azt viszont egyszerűen kritikátlan és ízléstelen módon. Már-már komolytalanul. És azt mondta, ezt nem bírta a gyomra.
Egyébként én már filmet meg bármit is kis túlzással néha az alapján választok sok éves tapasztalat alapján, hogy a népszabi vagy az indeksz mit ír róla, mer' ha lehúzza a sárgaföldig,akkor az biztos remek alkotás...igen, kicsit eltérő az értékrendünk.
Objektivitásról: én meg olyan szívesen olvastam volna mondjuk a Magyar Nemzetben egy krikusabb hangvételű cikket (egyébként a mostani szerintem korrekt volt) a népszabiban meg egy elismerőt....óóó, én örök naíva....
|