Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.07 19:08:34 (Sze) 7988. |
ILLÉS LAJOS szerzeményei - 6. rész Illés Lajos mások által előadott szerzeményei és egyéb ritkaságok... Mivel minden szerzemény Illés-Bródy, ezért nem tüntetem fel mindenütt külön-külön... SLPX 17707 Verkli - Illés verkli Szemétdomb - Verkli együttes HCD 37784 a CD-n mindössze két dal van... Miért hagytuk, hogy... - Mr. Basary, XCsászár Angéla, Csengeri Attila, Deák Bill Gyula, Fekete Viktória, Földes Tamás, Kalapács József, Keresztes Ildikó, Makrai Pál, Nagy Feró, Papadimitriu Athina, Rudán Joe, Sasvári Sándor, Szörényi Levente, Varga Klára, Varga Miklós, Vértes Attila, Vikidál Gyula LPX 17442 Tolcsvay & Trió Lehetett volna - Tolcsvay & Trió Zc - 005 Az Illés szekerén Miért hagytuk, hogy... - Banchieri Singers Rep & Lár 006 Válaszúton - népdalfeldolgozások Illés Lajos - Szvorák Katalin Miért hagytuk, hogy... - Szvorák Katalin Az alábbi felvételek hanghordozóinak számát, kiadást nem tudom beazonosítani, de tény, hogy létezik... Kenyér és vér - Khin István Miért hagytuk, hogy... - Szia Club GT Élünk és meghalunk - Micro együttes Lehetett volna - Új Illés együttes Miért hagytuk, hogy... - Új Illés együttes Óh, kisleány - Körmendi Péter Jelbeszéd - Balázsovits Eszter Miért hagytuk, hogy... - Színész zenekar Lehetett volna - Tolcsvay Béla Óh, kisleány - Bergendy együttes Óh, kisleány - Country Boys Tudod-e te kislány - Wastaps együttes Miért hagytuk, hogy ... - Reflex együttes Óh, kisleány - Reflex együttes Valahol egy lány - Szia club GT Miért hagytuk, hogy... - Twist Olivér kórus Jelbeszéd - Mellékvonal Lehetett volna - Mellékvonal Miért hagytuk, hogy... - Mellékvonal Jelbeszéd - Pa-Dö-Dö Valaki kell hogy szeressen - Pa-Dö-Dö Illés Lajos instrumentális szerzeményei hallhatók a "Fiúk a térről" a "Sípoló macskakő" és a "Szép lányok ne sírjatok" c. filmekben is. A sorozatban igyekeztem bemutatni Illés Lajos szerzeményeit, illetve azok hanghordozókon való megjelenését. A lista nem készületett a teljesség igényével, hiszen biztosan léteznek még olyan felvételek, melyekről nem tudok. Ha valaki tud még, nagyon szívesen veszem. (pl. tudom, hogy az Illés klub házi zenekarai, a Tarada dalcsapat, az FG-4 és az A.B.S.Z. zenekar is játszik Illés Lajos szerzeményeket, és biztosan van róla valamilyen felvétel...) Köszönöm, ha elolvastátok! (vége) |
<< 1 >> |
|