De igen, és ahogy elnézem nincs is sok vesztenivalóm, ha nem olvasom többé az időnként ízléstelen humorotokat.
Ez a világ már csak ilyen, eldurvult, elkorcsosult, nincsenek már valódi értékek, valami útmutató, ami megmutatná a helyes irányt, csak kilátástalanság és a lejtőnek úgy tűnik még mindig nincs vége. Nincs, aki ki tudná hozni ezt az országot ebből a szakadékból. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy már a humor sem a régi, hanem gusztustalan és közönséges. De ezen nem lehet csodálkozni, egyszerűen így csapódik le a hétköznapi valóság, és sajnos a fórum sem kivétel ez alól.
Lassan 5 hónapja már annak, hogy nem írtam a fórumba, nem is igen olvastam, más, komolyabb elfoglaltságom lévén. A régi fehasználónevet én magam kértem, hogy ne legyen beírási lehetőségem, hogy jobban tudjak koncentrálni a tanulmányaimra. Viszont kis kikapcsolódásként mostanában néha-néha benéztem, és nem bírtam megállni, hogy ne tegyem szóvá, hogy milyen közönséges lett mostanra a humor topic. Csak ezt az egy beírást gondoltam figyelemfelkeltőnek.
|