Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.10.23 12:45:33 (V) 21206. |
Kedves István! Először is, nagyon köszönöm a segítséged! A dolog úgy kezdődött, hogy valahogy ráakadtam egy Presser-listára a Wiki-n...Mondom az nem létezik, hogy Pressernek van, Levinek meg nincs... Így aztán leültem és gyorsan összeraktam azt, amit már ide is bemásoltam. Tehát gyakorlatilag arra a sablonra készült. Be akartam írni a lemezek sorszámát, de mivel nekem nem túl sok bakelitom van, nem tudom hol megnézni. A Wikipédián van fent néhány dolog, de nincs is meg minden és lehet, hogy az is hibás. Ha Neked megvannak és megtennéd, hogy elküldöd a számukat, akkor nagyon megköszönném! Úgy gondoltam, hogy az első megjelenés sorrendjében írom le, és minden dalt csak egyszer (tehát ha később valaki át/feldolgozta, azokat már nem) Amiket írtál, mindent kijavítottam. Gondoltam, hogy a kislemezek a nagylemezek előtt jöttek ki, de nem voltam benne biztos, -meg aztán idő szűkében is- úgy írtam, ahogy gondoltam. Persze most már tudom... A film szerintem nem igazán számít hanghordozónak, szóval szerintem a "kiadatlan" jó szó ezekhez, hiszen hivatalosan nem jöttek ki lemezen. Az önparódiát kivettem, az Alvajáró-val, a Jel rajtam-mal, az Amikor én még kislány voltam-mal és a Kőműveses Hitetlenség átkával együtt, a Megy a juhász a szamáron és az Ambrus Kyri dal pedig bekerült. A filmzenéket is fel akarnám sorolni, de több filmben van olyan dal is, ami már megjelent lemezen (pl Hajdúk, A trombitás), illetve akkor össze kéne szedni az összes filmet, amihez zenét írt. Nekem is van néhány, azokat majd beírom. Tibi, köszönöm, ezt is beírtam! Illetve az Ének a csodaszarvasról tételei is bekerültek. Még az Atilla új dalai kellenének. Mindenkinek nagyon köszönöm a segítségét! |
|
Előzmény: 21204, Jelbeszéd |
<< 1 >> |
|