Színváltás: |
|
Linkbeszúrás a fórumba - segítség |
Fórum - Illés Klub - Humor | |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.23 22:47:19 (H) 272. |
Háááát.... Ezt a verziót még nem hallottam... Nekem van egy másik. Nagyon fontos a címe ! "Miért rúgtam ki a titkárnőmet? Reggel, amikor felébredtem, eszembe jutott, hogy ma vagyok 50 éves. Sem a feleségemnek, sem a gyerekeimnek nem jutott eszébe. Na nem baj, gondoltam, megyek dolgozni. Az irodában Kitti, a fiatal, csinos titkárnőm azzal fogadott: Isten éltesse főnök az 50. születésnapján ! Na, gondoltam legalább neki eszébe jutott. Délben azt mondja a titkárnöm: - Főnök, menjünk el ebédelni valami csendes kis helyre, de csak mi ketten. Elvégre ma van a születésnapja. - Rendben. - mondtam és elmentünk. Egy kis külvárosi étteremben megebédeltünk, megittunk egy pezsgőt. Visszafelé menet azt mondja Kitti, a titkárnőm: - Fönök! Ne menjünk már vissza dolgozni, hiszen ma van a születésnapja! Inkább menjünk fel hozzám egy konyakra. - Rendben van! - mondtam, és felmentünk Kitti lakására. - Fönök! Ha nem zavarja, átmegyek a másik szobába, könnyítek egy kicsit magamon, átöltözök... - kondta sejtelmesen Kitti, majd átment a másik szobába. Vártam, vártam, majd kb. tíz perc múlva nyílik a másik szoba ajtaja, elöl a titkárnőm kezében egy tortával, mögötte a feleségem, gyerekeim, a legközelebbi munkatársaim, és éneklik a Happy birthdayt, én meg ott ültem a díványon egy szál gatyában... |
|
Előzmény: 270, Lilike |
<< 1 >> |
|