Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.01 00:36:06 (P) 3447. |
Valószínüleg nem értettük meg egymást... Nem arról van szó, hogy nem szeretek (akarok) politizálni, vagy e témában hallgatásra kényszeríteném magam! Nem. Igenis nagyon szeretek politizálni ! Sőt, csináltam, csinálom is ! Csak nem itt ! Igazad van, nálunk a politikai kultúra a béka feneke alatt van, köszönhetően a "nagy" politikusoknak. Ha normálisan meg lehetne vitatni dolgokat, semmi baj nem lenne. De nem lehet. Ha politizálni akarok, akkor tudom hová kell mennem (nem a munkahelyemre). Tavaly, amikor Csíkszeredára mentünk, négyen ültünk egy autóban. Jó barátok vagyunk régóta. Mindenki tudja mindenkiről, hogy milyen "színű" (két piros és két narancssárga). Egész úton (oda-vissza) szóba nem került a politika! Mert tudjuk, hogy nem ér annyit az egész, hogy ezen összevesszünk! Persze, hogy van véleményem. Mindenről. A kisvasútról is. A pedagógusok kötelező óraszámának emeléséről is. A gázáremelésről is. A munkanélküliségről is, meg a szegénységről is. De nem itt akarom kifejteni a véleményemet róla! Amikor "beíratkoztam" ide, örültem, hogy végre egy jó hely, ahol kedvenc témáimról értekezhetek. S azt hiszem meg is tettem mindent a magam módján, hogy a legtöbbször az ILLÉS körül forogjon a világ. Hát, lassan elmegy a kedvem. Nem én tehetek róla. |
|
Előzmény: 3443, benzol |
<< 1 >> |
|