Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.20 21:29:11 (H) 5643. |
Hááááát... Ennek a könyvnek az első oldalán kérik a tisztelt olvasót, hogy írja meg, ha hibát talál... találtam vagy ötvenet... elküldtem levélben, a mai napig nem reagáltak rá... Más. A Liversing könyv interjúiban azt mondja Papp Tamás, hogy 1965-ben rendszeresen járt Liversing koncertre (akkor volt 7 éves), valamint 1969-ben került a Meteor zenekarba (akkor meg 11 éves volt) ez valahogy nem áll össze... Attól, hogy valami megjelenik nyomtatásban, nem feltétlenül igaz. Persze, tévedni lehet. Éppen ezért kell több forrásból ellenőrizni az adatokat. Ha már a hatodik lexikont nézi meg az ember, csak kikerekedik az igazság... És most hallgassátok meg a legújabb sztorit ! Eddig sem írtam le senkinek a nevét, most sem fogom (legfeljebb célzok rá...) Az egyik menő kiadó, (aki sűrű levelezésben áll törzsvevőival) megjelentet egy hat CD-ből álló boxot, a táncdalfesztiválokról - 66, 67, 68, 69, 71, 72. Végigböngészem a listákat, és két ordító hibát fedeztem fel ! Az 1968-as táncdalfesztivál Cd-re rátették a Hungária "Nem bújok én többé már a subába" c. dalt, amit soha nem játszottak ott! Amit a Hungária akkor előadott, az "Egyszer vagy fiatal" c. dal volt. Az előbbit a Ki-Mit-Tud döntőben játszották... Döntő - döntő - mindegy... gondolták... A másik: az 1972-es CD-re pedig rátették a Non Stop "Szép Margit" című dalát, amit nem akkor nem játszott azon a fesztiválon a Non Stop. Ezek - szerintem - sokkal nagyobb hibák, mint egy zeneszerző, vagy egy betű elütése! Így kiadni egy CD-t ? Természetesen megírtam a kiadónak, de hallgatnak, mint a ... No ezek voltak a mai tények... Jó éjt! |
|
Előzmény: 5639, Rocktóber |
<< 1 >> |
|