Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.04 16:43:13 (H) 6111. |
Sziasztok! Most a Bartók Béla úton vagyok egy könyvesboltban és itt lehet netezni. Eddig nagyszerű programokban volt részem és még nincs vége. A pénteki Illés klub megint csúcs volt. Az FG-4 zenekarnak nem lehet eleget köszönni a lelkes és profi játékot. Személyesen is megismertem Rockybabyt és Djoucee-t (elnézést az esetleges rossz helyesirásért). Vica sajtos pogácsájával kapcsolatban megegyezik a véleményem a Szörényi-testvérekével. Jó buli volt! Másnap Koncz Zsuzsát hallgattam. Aki nem volt ott, sajnálhatja. Fergeteges volt, ahogy a művésznőnek 15 ezer tagú kórus segitett. Tini és Laci egyedül is csodálatos volt. Bartha Tibi nem véletlenül viseli az "ország legjobb steelgitárosa" cimet. És ezzel nincs vége a történéseknek! Holnap Frenreisz Karesz születésnapi bulija, pénteken Blackbirds sztárvendégekkel. Sajnos, ugyanakkor lesz A.B.S.Z. is, de "egy fenékkel két pejlovat..." Elhoztam a klubba az igért csemegéket, örömmel látom, hogy már fel is kerültek az archivumba. Remélem, sok klubtaggal találkozom a hét folyamán. Üdv mindenkinek! Svéd |
<< 1 >> |
|