Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.06 20:17:53 (K) 7957. |
ILLÉS LAJOS szerzeményei - 5. rész Egyházi és történelmi zenék, versek SLPX 14209 VELÜNK AZ ISTEN (1991) Apostoli köszöntés Fogadj be! Fohász Én megyek előtted Köszönet Szelíd ébresztő Égre kiáltó Ébredőkre várva Ragyogjon fel! Én tudom a választ Itt a pillanat Feltámadunk Segíts gyógyulni! Miatyánk Apostoli hitvallás Halleluja Áldás SR 002 - 003 (dupla CD) MAGYAR ÉNEK - Cantus Hungaricus (1991) Berzsenyi Dániel: A magyarokhoz Tárczy Andor: Ungnak és Tiszának Arany János: Él-e még az Isten? Rimay János: Kiben kesereg... Babits Mihály: Szent Király városa Áprily Lajos: Menedék Reményik Sándor: Tépelődés a Sínai hegyen Petőfi Sándor: A nemzethez Utassy József: Papírom hava mellett Utassy József: Küszöbén az estnek Bartis Ferenc: Férfiak krónikája Ratkó József: Hazám Petőfi Sándor: Megint beszélünk... Ady Endre: Magyar jakubinus dala Vári Fábián: Adylkonya Vörösmarty Mihály: Mit csinálunk...? Balassi Bálint: 148. zsoltár Dsida Jenő: Mi lesz? Arany János: A rablelkek Reményik Sándor: Hontalan versek Batsányi János: Bíztatás Farcádi Sándor: Új élet kezdetén Horváth Sándor: Mert a haza Juhász Gyula: Könyörgés szabadulásért Vörösmarty Mihály: Szózet Ady Endre: Adja az Isten A fenti műnek létezik egy rövidített változata, ami kazettán jelent meg. Folytatása következik. |
<< 1 >> |
|