Színváltás: |
|
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.03 16:36:04 (K) 21954. |
...és akkor írnék egy Tolcsvayék és a Trió Top13-at is: -Ez mind eladó -Láttam, ne tagadd / Vihar előtt, vihar után -Hajnal -Gyűlölt folyó -Lá-di-dá -Drága lányok -Eljött a lány -Ha lenne pénzem -Várj -Álmomban -Ne sírj kedvesem -Mondd, mire vársz? -Csak egy kék színű virág |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.03 16:18:41 (K) 21953. |
Én csak top30-at tudok írni, azt is csak sorrend nélkül, mert ezeket mind egyformán szeretem; de csak a szigorúan vett Fonográf dalok, mert ha például az Utazás c. lemezt is belevenném, akkor top40-et kellett volna írni és ha a Gondolj néha rám című dalt Fonográf dalnak számítjuk, akkor az is mehetne a listára... - A szombat esti lány - Szegény kisfiú panaszai - Hol az a lány? - Oszkár blues - Társasjáték - Mondd, hogy nem haragszol rám! - Hét évig tart - A kenguru - Az első sorban ült - Wágner úr - Preludium!!! - FG-4 - Zöld, sárga rózsa - Moja Kochanka - Viktória - Szenvedély - 1911 - Álomszép regény - Hunyd le a szemed - 1978 - Ez már így szokás - Elvesztett illúziók - Útközben - I.M. Elvis Presley - A Bengázer - Vihar előtt - Visszatérés - A jelenkor ítélete - Várj még! - Tiltott forrás |
Fonográf Emlékzenekar | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.03 13:26:07 (K) 21952. |
Sziasztok! Tibornak valóban igaza van abban, hogy elsősorban azokat dalokat játszák a zenekarok amelyek a legnépszerübbek, de hát ezeket a közönség el is várja. Természetesen mint Emlékzenekar mi is ezeket tanultuk meg első körben. Az ősz folyamán viszont biztosan bővitjük a repertoárt. Persze azt is tudni kell, hogy van néhány dal amit nagyon nehéz egy élő koncerten eljátszani létszám, vagy kettőnél több kéz hiányában. Nem véletlenül ezeket a dalokat maguk az eredeti előadók sem játszák koncerten. Mindenesetre közzé teszem a zenekar jelenlegi műsorát. 1. Utazás 2. Mondd, hogy nem haragszol rám 3. Bánatvirág 4. Az első sorban ült 5. Vén vagyok akár a föld 6. Műkritika 7. Sajnálom, hogy így esett 8. Köszönöm doktor Úr 9. Edison Magyarországon 10. Mosolyod vígasztal 11. Dal az ártatlanságról 12. Wágner Úr 13. A show folytatódik 14. Jöjj kedvesem 15. Levél a távolból 16. Ne vágj ki minden fát 17. Az első villamos 18. Hunyd le a szemed 19. Lökd ide a sört |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.03 12:52:49 (K) 21951. |
nekem ez a Fonográf Top 10 Vihar előtt A bengázer Hidd el, ez Ő Zazi Utazás A szombat esti lány Valaki vár Edison Magyarországon Koordináták Wágner úr |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.03 09:16:22 (K) 21950. |
FONOGRÁF TOP 10. EXKLUZÍV A nagy életművel rendelkező zenekarok koncertjein és legjobb dalaikat tartalmazó lemezein sok a "KÖTELEZŐ" dal, amit a közönség és a kiadók szeretnének hallani. Viszont sok kitűnő szerzemény született, amelyek így háttérbe szorultak. Ezekből a felvételekből itt egy kis lista, a teljesség igénye nélkül. Ha van kedvetek, írjátok meg kedvenc dalaitokat. - Álmodunk és ébredünk - Élsz valahol - Szenvedély - Három az igazság - Hidd el, ez Ő - Elveszett illúziók - És jöttek ők - Amatőr sportolók dala - FG-4 - Glória |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.02 23:58:44 (H) 21949. |
Én is abban reménykedtem eredetileg, hogy Sasvári játssza majd az öreg István királyt, de úgy voltam vele, hogy örültem annak, hogy egyáltalán sikerült jegyet szereznem. Olvastam valahol, hogy Levi reméli, hogy ez a darab is lesz majd olyan népszerű, mint az "István, a király". Nos, nemcsak nézve a rockoperát, de közben a fülemet is hegyezve így első hallásra is találtam már benne jó dalokat. Persze nem árt, ha az ember minél többet hallgatja majd. |
|
Előzmény: 21948, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.02 16:31:50 (H) 21948. |
Én a Sasvári-féle szereposztást láttam és az nekem nagyon tetszett, gyakorlatilag minden szereplő, de én direkt erre is akartam menni. Szóval neked is csak ajánlani tudom, hogy nézd meg azt is! Egyébként én is tervezem, hogy megnézem a másik előadást. |
|
Előzmény: 21947, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.02 15:42:23 (H) 21947. |
Mostanra (sem) tudtam kiheverni szegény Imre herceg halálát, noha tudva lévő volt, hogy ilyen sors jut neki. Ő volt az egyetlen szimpatikus figura számomra és sajnos neki kellett elmennie elsőnek (bár az utóbbiról sem Levi sem Tini igazán nem tehet! ) Nagyon hitelesen alakította a színész. Szerencsére még jónéhányszor feltámad április folyamán. Különben erősen fontolóra vettem, hogy megnézem a másik szereposztással is, ahol Sasvári Sándor játssza az öreg István királyt. |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.02 12:32:47 (H) 21946. |
http://rtlklub.hu/hirek/belfold/video/162885 Koncz Zsuzsa a régi iskolájáról mesél |
Eszter | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.02 11:34:35 (H) 21945. |
Szerdai programajánlat: GÖDÖR BÚJÓCSKA Műfaj: Irodalmas este by Bródy János és Kemény István Időpont: 2012. április 4. szerda , 18:00 Helyszín: 1085. Budapest, Pál utca 6. "Sok szeretettel várunk mindenkit április 4.-én délután hat órára, kéthetente jelentkező sorozatunk harmadik estjére a budapesti nyolcadik kerület legendás Pál utcájába, annak is a 6-os száma alá, ahol a 2-es kapukóddal lehet a bújócskába bekapcsolódni. " http://www.facebook.com/markabolt?sk=app_162664760501205#!/events/127333884058270/ |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.02 08:06:10 (H) 21944. |
Sajnálattal tájékoztatjuk az érdeklődőket, mindazokat, akik várták a koncertet, hogy a 2012 április 2-án 19 órára, a MOM Kulturális Központba meghirdetett Mária Evangéliuma oratórikus előadás betegség miatt elmarad! |
|
Előzmény: 21941, G.TIBI |
Jutka | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.02 02:25:33 (H) 21942. |
Volt alkalmam megnézni mindkét szereposztásban a VELED URAM-at! Míg az elsőben a „kétségek” erejét éreztem kifejezni minden szereplő által. Addig a másodikban az „erőszak” erejét láttam minden oldalról,kivéve az öreg István király-t, aki a „békepap” köntösét vette fel! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.04.01 07:21:53 (V) 21941. |
Egy holnapi műsor ajánlat. 2012-04-02 hétfő 19:00 Mária Evangéiuma, Budapest-MOM Kulturális Központ HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉS Tolcsvay László - Müller Péter - Müller Péter Sziámi: Mária Evangéliuma - oratórikus előadás Mária - Sáfár Mónika Jézus - Sasvári Sándor János - Tolcsvay László József - Dobos László Heródes - Tóth József Rotunda Énekegyüttes Vezényel: Tóthné Mózer Annamária BESZÉLGETÉS TOLCSVAY LÁSZLÓVAL és SÁFÁR MÓNIKÁVAL : http://www.rotunda.hu/ Plakát a HÍREKBEN. |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.03.31 20:02:07 (Szo) 21940. |
Örülök, hogy tegnap meg tudtam nézni a „Veled Úram“ bemutató alöadását. Igazi szinházi élményt jelentett az elöadás! A szinpadon filmszerüen pörgö események magukkal ragadtak. Haza felé az úton gondolkodva, önkéntelenül párhuzamokat találtam a darabban látott hatalmi harcban és történelmünk viharos századai között. Levi és Tini ismét nagyot alkotott! |
Eszter | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.03.31 17:45:34 (Szo) 21939. |
ui.: Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki eddig még nem látta: ne mulassza el megtekinteni a produkciót! Bravó Levente és Tini! Bravó Thália & Operettszínház! |
Eszter | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.03.31 17:45:15 (Szo) 21938. |
Sziasztok! Szeretném folytatni a Veled, Uram! premier dicséreteinek hosszú sorát. Valóban korszakos mű került ismét bemutatásra, méghozzá egészen káprázatosan, és ami a legnagyobb öröm: több új dallal. Az egész előadás méltó módon öregbíti a Szörényi-Bródy márkanevet. A szöveg minden mondata figyelemre méltó, ijesztően aktuális és megszívlelendő. A zene annak a kultúrának/zenei stílusnak a legmagasabb szintjét képviseli, mely Klubosch szívnek a legkedvesebb. A tánc, a koreográfia, a technika/világítás, a díszletek: mind-mind professzionális. A szereplők egytől egyig maximumot nyújtottak. Nem csoda, hogy vastaps, ováció fogadta a közönség részéről a bemutatót. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.03.31 10:35:04 (Szo) 21937. |
http://www.zene.hu/20120331_bemutattak_a_veled_uram_eloadast_kepekben_vedd_meg_a_jegyedet_itt |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.03.31 10:29:23 (Szo) 21936. |
"Ováció fogadta Szörényi Levente-Bródy János Veled, Uram! című rockoperájának premierjét, a Budapesti Operettszínház előadásában, a Thália épületében. A szűnni nem akaró hatalmi tébolyról szóló darab erősen aktuális." http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=535913 |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.03.30 23:39:26 (P) 21935. |
Nekem tetszett! Mármint nem a sajtóbemutató, hanem a mai díszbemutató. Valóban pörgős, modern és katartikus mű, jót tett neki a megújítás, elejétől a végéig egységes és élvezetes. Mégis nekem a legjobban a pogány nóták tetszettek ezek szerintem sokkal jobban állnak Levinek, mint a szent énekek. Igaz, ezt már a győri püspök is kapisgálta ezelőtt tíz évvel. Az előadás közben többször is, majd a legvégén nem véletlenül és nem udvariasságból tört ki a vastaps! A mű a ma emberét is elgondolkodtatta aktuálpolitikai vonatkozása miatt, a szünetben ugyanis izgatott telefonok, smsek és mobilnetek tudakolták az éterben, hogy dönt és mit nyilatkozik a ma elnöke. Köszönjük Levi, köszönjük Tini és köszönjük az egész társulatnak és egy kis elfogultsággal a csömöri Sasinak! | |
Előzmény: 21934, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.03.30 22:32:59 (P) 21934. |
A Veled, Uram! sajtóbemutatóján készült néhány kép. http://www.borsonline.hu/gallery.php?op&kid=1925&page=1&start_kep=32 |
<< < 254 255 256 257 258 259 260 261 262 > >> |
|