Színváltás: |
|
Fazék | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 14:06:03 (K) 24445. |
Tini is megszólalt, vele is csak egyetérteni tudok. Levivel együtt nem állnak be egyik szekér tábor mögé se. Jó tiszta kritikát hallani, a sok alpári pocskondiázás helyett, fiúk megint nőttetek a szememben. http://hvg.hu/kultura/20130827_Brody_az_Alfoldirendezesrol_nem_erti_azo#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_8_27 |
bybyke | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 14:00:45 (K) 24444. |
Én is jelentkezem a Holdvilágárokhoz. |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 12:10:58 (K) 24443. |
Egyetértek, mindig ő mondja meg a frankót! | |
Előzmény: 24441, Fazék |
kmsz | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 11:40:49 (K) 24442. |
Az idézett cikk. http://multikult.transindex.ro/?cikk=21089 |
|
Előzmény: 24440, G.TIBI |
Fazék | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 11:22:48 (K) 24441. |
Minden elismerésem Levié, nagyon jó riport, összes szavával egyetértek. Az Illés újra friss szele fúj a Kárpát medencében. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 10:35:26 (K) 24440. |
Levente üzent a „dicső nemzeti oldalnak”, Bayernek http://fn.hir24.hu/itthon/2013/08/27/szorenyi-uzent-a-dicso-nemzeti-oldalnak-bayernek/#a3 |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 10:22:13 (K) 24439. |
http://www.szabadsag.ro/szabadsag/servlet/szabadsag/template/archive%2CPArchiveArticleSelectedScreen.vm/id/94492/mainarticle/false/web/true/quick/false/ynews/false Fotóriport- Demjén Ferenc és Szörényi Levente kolozsvári koncertjéről. |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 08:18:38 (K) 24437. |
Szeretnék én is elmenni a Holdvilágárokhoz! |
Myki | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.27 05:23:06 (K) 24436. |
Jelentkezem! |
|
Előzmény: 24429, G.TIBI |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 23:05:34 (H) 24435. |
No igen, tényleg, ezt nem is figyeltem... csak azt láttam, hogy tele van vele a facebook. | |
Előzmény: 24430, erga |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 22:31:46 (H) 24434. |
FOTÓRIPORT – István, a király előadás Kolozsváron. http://www.szabadsag.ro/szabadsag/servlet/szabadsag/template/article%2CPhotoReportScreen.vm/id/94592 |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 21:52:50 (H) 24432. |
OK! Semmi gond azzal, ha valakinek tetszik, mármint az Alföldi-rendezés. De fordítva se legyen gond! Sok netes hozzászólást olvasva, - igaz nem e fórumon - az a benyomásom, hogy a "tetszők" azt kívánják a "nemtetszőktől", hogy megváltozzanak vezényszóra! | |
Előzmény: 24424, Joly |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 21:43:01 (H) 24431. |
Jelen! | |
Előzmény: 24429, G.TIBI |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 21:32:52 (H) 24430. |
Mint a honlap neve. | |
Előzmény: 24428, Illésfan |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 21:30:38 (H) 24429. |
KIRÁNDULÁS LEVENTÉHEZ A HOLDVILÁG-ÁROKBA Leventével megtörtént az egyeztetés, és így szeptember 6-án (pénteken) lesz a kirándulás. Reméljük kedvező lesz az időjárás. Az indulás helyéről és időpontjáról majd később tájékoztatlak Benneteket. Addig is várjuk a jelentkezéseket itt a Fórumban. |
|
Előzmény: 24331, G.TIBI |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 21:20:35 (H) 24428. |
Hatalmas csík a Napon - veszélyben a Föld? A Nap furcsa viselkedését már többször említettük az utóbbi időben. A csillagászok valamint az asztrofizikusok tehetetlenül állnak egy soha nem észlelt jelenség előtt! A napokban a csillagászok hatalmas, sötét szalagot fedeztek fel a Nap felszínén . A becslések szerint ez a jelenség mintegy 800.000 km hosszú! http://netbulvar.com/hatalmas-csik-a-napon-veszelyben-a-fold/ nem tudom, mennyire komoly a dolog... |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 20:56:29 (H) 24427. |
Így van. Találkozzunk a legközelebbi Békemeneten! Lehetőleg minél többen. Hiszen sohasem késő a jó útra térni (csak hát van, akinek több idő kell hozzá), és felismerni a közös érdekeinket, ezen ország közös érdekét. Én hiszem, hogy a sikeres jövő záloga nem a megosztottság és a gyűlölködés útján vezet. Addig is, ahogy a nóta mondja: "Szeressssssük egymásssssst gyerekek ..., mert minden percért kár." |
|
Előzmény: 24414, Goston |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 19:56:03 (H) 24426. |
Viszont érthető a félórás késés, mert biztos, hogy szóltak neki, még ne kezdje, mert akkor a fele ember még kinn volt a kapuknál. Egyébként tényleg, hihetetlen show-t láthattunk és természetesen - a - már jól ismert - dalok is fantasztikusak voltak, szuper hangosítással és zenészekkel. Örülök, hogy ott lehettem, maradandó emlék lesz. | |
Előzmény: 24424, Joly |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 19:52:16 (H) 24425. |
Robbie Williamstől a Judas Priestig - Őszi koncertszezon az Urániában Budapesten (2013. augusztus 16. - 2013. október 25.) Az év elején nagy sikerrel megrendezett Rock klasszikusok vetítéssorozat folytatásaként hat új koncertfilmet láthatnak a zenerajongók az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ezúttal szélesebb műfaji kínálatból válogatva. Műsorra kerül Peter Gabriel, Paul McCartney, Robbie Williams, a Judas Priest és az Aerosmith egy-egy kiemelkedő produkciója, valamint újra látható lesz a Queen legendás, '86-os budapesti koncertje. A sorozat augusztus 23-án Peter Gabriel 2011-es londoni koncertjének 3D vetítésével kezdődik, melyen a világhírű énekes a 46 főből álló New Blood Orchestrával lépett színpadra, és a klasszikus dalok koncertváltozatait korábban sosem hallott nagyzenekari feldolgozásban adta elő. Az egyes számok hangulatához illő, látványos vizuális effektekkel és animációkkal kísért koncert olyan klasszikus dalokat vonultat fel, mint a Biko, a Red Rain, a Solsbury Hill, a Don't Give Up vagy a Blood of Eden. Ezt követően a hetvenes évekbe utazhat a közönség, szeptember 13-án Paul McCartney és a Beatles utáni zenekara, a Wings 1975-ös Rockshow című koncertjét vetítik, mely az együttes sikerei csúcsán, a '75-ös Wings Over America turné seattle-i állomásán készült. Bár egy rövidített verziót már 1980-ban bemutattak, most először látható teljes hosszában a koncert, melynek moziváltozatához digitálisan felújították a 35mm filmkópiákat, és térhatásúra keverték újra a hangzást. A több mint kétórás koncerten olyan ismert dalok hangzanak el, mint a Live And Let Die, a My Love, a Let 'Em In vagy a Yesterday. A Rockshowt szeptember 28-án egy újabb show követi a mozivásznon, napjaink egyik legnépszerűbb popzenei ikonja, Robbie Williams előadásában, aki napjainkban adja hét éve tartó szólókarrierjének eddigi legnagyobb szabású koncertsorozatát. Az Európa-szerte stadionokat megtöltő Take The Crown Stadium Tour 2013 keretében augusztus végén az észtországi Tallini Dalfesztiválon lép fel az énekes, 70 ezres közönség előtt. Október 10-én szintén stadionkoncert látható, de ezúttal ismerős környezetben: újra műsorra kerül a Queen legendás, 1986-os Népstadion-koncertjéről készült film. A digitálisan felújított kép és hang fantasztikusan adja vissza a koncertet a mozivásznon, melynek máig emlékezetes pillanata, amikor Freddie Mercury a közönséggel együtt énekli a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű magyar népdalt, olyan ismert számok társaságában, mint a Kind of Magic, az I Want to Break Free, a Radio Ga Ga vagy a We Will Rock You. A koncertsorozat következő állomása sötétebb vizekre evez. Október 18-án a heavy metal műfaj egyik legmeghatározóbb együttese, a több mint 40 éve koncertező Judas Priest látható a mozivásznon. A koncertfilm az Epitaph World Tour, a zenekar utolsó világ körüli turnéjának búcsúestjét mutatja be, amelyet 2012 májusában rögzítettek Londonban. Végül október 25-én az egyik legnagyobb mai rocklegenda, az Aerosmith Rock For The Rising Sun című koncertfilmje zárja a vetítéssorozatot, melyben az együttes 2011-es japán turnéjának legjobb pillanatait láthatják a nézők. A földrengéssel, szökőárral és az utóbbi évtizedek legsúlyosabb reaktorkatasztrófájával szembenéző Japánban rajongók tömege várta a Vissza a régi kerékvágásba elnevezésű turnéra érkező zenekart. A filmet a turné hét helyszínén forgatták, az összeállításban karrierjük szinte minden jelentősebb állomásának dalai megszólalnak, többek között a Love In An Elevator, a Livin' On The Edge, a Last Child, a Walk This Way, a Draw The Line, a Sweet Emotion, miközben felvillannak a turné kulisszák mögötti pillanatai is. Jegyek egységesen 2500 Ft-os áron kaphatók az Uránia jegypénztárában és honlapján, továbbá a Jegymester hálózatában. Kedvezményes belépő a koncertsorozat három vagy több vetítésére jegyet váltóknak 2000 Ft-os áron kapható. |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.26 18:28:14 (H) 24424. |
Tegnap én is ott voltam a Puskás Stadionban. Valóban a világ legnagyobb utazó produkcióját láttuk, de tévedés, hogy Waters pontosan kezd. Kb. fél órás késéssel kezdődött az előadás. A díszlet, a technika lenyűgöző volt. Régen láttam ennyire profi módon levezényelt koncertet. Legutóbb Sade koncertje volt ilyen. Az első részt kb. egy órás műsor után úgy fejezte be, hogy a közönség nem tudta, hogy most vége az előadásnak, vagy lesz folytatás. Fél órás szünet után kezdődött a második rész, ami nagyon egysíkúra sikeredett. Nagyon precízen és pontosan megkoreografált program alapján ment le a műsor. Elismerés ezért a rendezőnek, a háttér személyzetnek. A fekete disznóból a végén nekem is jutott egy kis darab. Felejthetetlen élmény volt. Sajnálhatja, aki nem tudott ott lenni. Más. István a király. Nem láttam az előadást, sem élőben, sem a tv-ben. De nagyon sok hozzászólást olvastam el eddig. Nagyon rossz érzéssel tölt el, hogy ilyen és ennyi indulatot váltott ki mindenkiből. Nekem egyenlőre annyi a véleményem a darabról, hogy " az István, a király mint mű, megkarcolhatatlan. Lehet rajta kísérletezni, de ledobja magáról". Talán, ha ezzel a szemmel nézné mindenki, akkor megmaradnak a szép emlékek. Alföldi tehetségét meg nem lehet kétségbe vonni, még akkor sem, ha ez a rendezése nem váltott ki osztatlan sikert mindenkiben. |
<< < 135 136 137 138 139 140 141 142 143 > >> |
|