Színváltás: |
|
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.24 15:09:21 (P) 25985. |
Eddig senki nem reagált rá, akkor majd én... Ma egy hete, június 17-én Székesfehérváron 10 éves születésnapi koncertet tartott az FG-4 zenekar. Elözenekaruk a 12 éves Blackbirds zenekar volt. A Beatles-bemelegítés után került sor az Illés - Fonográf müsorra. A fiúk ismét bebizonyították, hogy ök játsszák ezt a zenét ma Magyarországon a legjobban. Az est fényét a föhösök fellépése emelte elképesztö magasságokba. Vendégként fellépett Bródy János, Németh Oszkár és Tolcsvay László, tehát a fél Fonográf-zenekar. A müsor után Hoffman György jr. megköszönte többek között az Illés Kluboschok Baráti Körének a támogatást az elmúlt 10 évben. Egyszóval: jó buli volt, aki nem volt ott, sajnálhatja. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.21 19:30:58 (K) 25983. |
Kedves Túrázók! Nagyon örülünk a jelentkezéseknek. Különösen "kis"Leventének, aki 9 év után ismét ellátogat "nagy" Leventéhez. Örülünk "Fazéknak" is (Tolcsvay road), aki először lesz fenn velünk a táborban és reméljük 1-2 zenekari történettel is megajándékoz majd bennünket. Jó, hogy el tud jönni Hegedűs Pisti is, aki újságcikkeivel támogatja az Illés Klub rendezvényeit. Aki Pomáz felől érkezik, az a 8:25-ös VOLÁN busszal menjen el a Kiskovácsi puszta megállóhelyig ( a"bezárt kis közért"-ig), ahol "SPECI" várja a kirándulókat. A túravezetőnk Ausztriából érkezik , ezért a magyarországi telefonszáma előreláthatóan 8 órától él. (+3630/53 99 073) Email címe: schugerlsandor@gmail.com |
h.pisti | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.21 18:20:58 (K) 25982. |
Kedves Barátaim! Amint látom, sokan tudtok róla, mégis egy kis emlékeztető. Tehát 2016. június 27-én, hétfőn kirándulás Leventéhez, találkozó reggel 9 órakor a Lajos forrásnál. Piknik lévén, kaja-piát mindenki hozzon, jelentkezni itt a fórumban lehet - és kell is Aki többre is kíváncsi Gittinger Tibi barátunk örömmel ad felvilágosítást. Hajrá Holdvilágárok, Hajrá Levente, hajrá Illés-klub! |
Csaba | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.21 10:59:15 (K) 25981. |
Specivel tartok! |
|
Előzmény: 25980, Speci |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.21 10:48:25 (K) 25980. |
Fél kilenc - háromnegyed kilenc között szeretnék a kis boltnál lenni. Aztán irány a Holdvilág árok! |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.21 10:46:00 (K) 25979. |
Tibi! Szeretnék menni, hiszen eddig valamennyi alkalommal sikerült ott lennem! |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.21 09:28:31 (K) 25978. |
9 év után végre újra tudok jönni!!! Én majd tömegközlekedéssel megyek. Ha valaki más is, kérem, írja meg, hogy mikor indulna Pomázról! A másik csoport indulási idejéhez képest van egy 8:25-kor, és egy 9:25-kor induló busz. A menetidő 13 perc a menetrend szerint. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.20 20:18:57 (H) 25977. |
KIRÁNDULÁS A HOLDVILÁG-ÁROKBA LEVENTÉHEZ JÚNIUS 27 - ÉN (hétfőn) A helyszín megközelítése két irányból lehetséges: Tömegközlekedéssel: - Szentendrei HÉV-vel Pomázig; - Onnan a Volánbusszal; - A Kiskovácsi puszta megállóhelyig, a"bezárt kis közért"-ig - Onnan gyalogtúra a Holdvilágárokig, egyénileg. Akik a másik irányból jönnek, azok a a Lajos-forrási turistaháznál parkoljanak le és onnan 9.00-kor gyalogosan indulunk Leventéhez a táborba. Önkéntes túravezetőnk: GOSTON Jelentkezni még lehet itt a Fórumban, vagy telefonon Gittinger Tibinél (+3630/976-5791), hogy tudjuk, kik a résztvevők. ÉTELRŐL ÉS ITALRÓL MINDENKI SAJÁT MAGA GONDOSKODJON!!! VISSZAINDULÁS A KÉSŐ DÉLUTÁNI ÓRÁKBAN! A PROGRAM KEDVEZŐTLEN IDŐJÁRÁS ESETÉN ELMARAD, DE ELŐRELÁTHATÓAN SZUPER IDŐNK LESZ!! |
birópisti | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.20 11:30:58 (H) 25976. |
Köszönjük de sajnos nem tudunk menni, mert a Katinak nagyon rossz a dereka, nekem meg a lábam. |
Fazék | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.16 20:21:48 (Csü) 25975. |
Tibikém! Épp ráérek, jövök! |
Myki | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.16 18:10:39 (Csü) 25974. |
Sajnos úgy néz ki, hogy le kell mondanom az első helyről, ugyanis mi is benne vagyunk az opatiai csapatban. Ezért támogatom a Joly ötletét, hogy legyen egy pótnap, amikor mi is meglátogathatjuk Leventét. Akkor ez az év sem maradna ki számunkra. |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.16 16:39:40 (Csü) 25973. |
Szia Tibi! Lehet, hogy sok klubtagnak tényleg öröm a bejelentés, de sajnos nekem és rajtam kívül még néhány klubtagnak - pont a kemény magnak - nem. Ebben az időben éppen Horvátországban leszünk. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen korai időpontban lesz megtartva a pilisi túra. Ezért is jelentkeztünk az Opatiai nyaralásra. Nagyon sajnálnánk, ha teljesen lemaradnánk róla, mivel az egyik házaspár eddig minden évben ott volt. És biztos nagyon szomorúak lesznek, ha ez az idén elmaradna számukra. Volna egy javaslatom, amit szeretnék, ha tolmácsolnál Levente felé. A kérésem az lenne, és biztos vagyok benne, hogy a "kemény mag" többi tagjának is, hogy valamikor a nyáron egy pót napot tartson meg Levente nekünk, a "kemény magnak". Hálásak lennénk érte. |
|
Előzmény: 25971, G.TIBI |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.15 22:13:06 (Sze) 25972. |
Másodikként jelentkezem! Az első hely ugyanis Borzáéké Tibivel holtversenyben, ők ugyanis mind a tízszer ott voltak, én 2007-ben kihagytam rajtam kívülálló okok miatt! "Túravezetést vállalok Lajos-forrástól" jeligére! | |
Előzmény: 25971, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.06.15 16:49:06 (Sze) 25971. |
Kedves Klubtagok! Örömmel értesítelek Benneteket, hogy 2016. június 27-én (hétfő) kirándulást szervezünk a Holdvilág-árokba Leventéhez. 10 éve már hagyományosnak mondható ez a pilisi túra. Tervezett program: - Levente kutatásainak jelenlegi állása, valamint beszélgetés a Travel Channel amerikai televíziós társaság filmforgatásáról; - Ásatás megtekintése; - Kötetlen beszélgetés Leventével és a többi KluBOSCHokkal. A kirándulás reggeltől késő délutánig tart. Az indulás helyszíne és időpontja majd később. JELENTKEZÉS ITT A FÓRUMBAN! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.05.29 16:09:07 (V) 25969. |
A májusi Illés Klub összefoglalója Török János képei: http://picasaweb.google.com/108879615880065789067/6290027170036836801 Goston és Radnai András videók Add a kezed: http://www.youtube.com/watch?v=ppvCShoe7Zo&feature=youtu.be Ne gondold: http://www.youtube.com/watch?v=A5U6JKZLuf8&feature=youtu.be Illés dalok Hundows módra: http://www.youtube.com/watch?v=enihfsN8dV4&feature=youtu.be Kovács Miki cikke az Infovilágból: http://infovilag.hu/hir-34808-illes_klub_emlektabla_avatas_az_fmh_ban.html Csabai Mátyás cikke a Lemezbörze újságból: Ádi, a Blues-Boy az Illésék szekerén http://lemezborze.hu/hu/news/adi-a-blues-boy-az-illesek-szekeren/ Emléktábla avatás az FMH-ban: http://csehtamasprogram.hu/hirek/182/poptorteneti-emlekpont-az-fmh-ban-is |
absz | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.05.25 19:12:43 (Sze) 25965. |
Sziasztok! RENDKÍVÜLI BONYA! Ezen a héten péntek helyett SZOMBATON játszunk a Bonyában. A hely szombaton is ugyanolyan, mint pénteken, úgyhogy jöhettek nyugodtan Szeretettel várunk mindenkit ! A.B.S.Z. és Csibi |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.05.24 12:52:42 (K) 25964. |
Szia Fazék! Nagyon köszönjük az elismerő szavakat és örülünk, hogy tényleg annyira jól éreztétek magatokat, hogy még táncra is perdültetek..... és ez igazán egy történelmi pillanat volt. |
|
Előzmény: 25962, Fazék |
Fazék | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.05.24 10:48:41 (K) 25962. |
Hahó Fiatalok! Nem pihentétek ki még a szombati buli fáradalmait, egy csomó levélnek kéne már itt lennie, hogy milyen jó volt az Illés Klub. Pedig nagyon jó volt, kitűnő zenét játszott a Blues Steel, nem beszélve Fehér Ádámról, ez a tíz éves rock rajongó még sokra viheti, van élet a halál után, az az a blues örök, és ahogy láttam lesz folytatás. Az ABSZ és Csibi is elemében volt, ez a kis helység nagyon összehozta a bandákat a közönséggel. Jó példa volt rá Levi aki, láthatóan nagyon jól érezte magát, a tudása énekben, meg gitárban semmit nem kopott, ez remény lehet egy jövőbeni komolyabb produkcióra is. És végül a Hundows, olyan jól játszották a Shadows-okat, hogy még a sánták, bénák is táncra perdültek (köztük én is) a hatalmas egy négyzetméteres táncparketten, el se hittem volna, hogy ennyi jó ember, ilyen kis helyen elfér, bebizonyítva a mondás igazságát. Gratula mindenkinek a rendezésért, a fellépőknek meg a nyújtott élményért |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.05.21 23:06:36 (Szo) 25961. |
Május 20-án, pénteken este, egy nagyon sikeres rendezvénynek lehetett részese, aki ellátogatott Szikszóra, a Miskolci Illés Klub kihelyezett klubnapjára. Vendégünk Bródy János, Kossuth-díjas előadóművész volt. Tinit köszöntötte Szikszó Város polgármestere is, aki egy születésnapi tortát, egy csokor sárga rózsát, és egy Macskássy Izolda festményt adott ajándékba a vendégnek. Bródy önálló műsora után, eljátszottak több dalt a MIEZ-el is. A szünetben dedikálás volt, ahol nagyon hosszú sor állt! De Tini állta a rohamot, és még minden dedikáltatóval fényképet is készített. Ez tartott több mint fél órát... Szünet után a MIEZ játszott, és ekkor már sokan táncoltak. Nagyon sokan voltak és óriási szuper hangulat volt! Most úgy jött ki a lépés, hogy ez egy soron kívüli, kihelyezett klub volt, és a "rendes" klub máris itt van, ugyanis az május 27-én lesz a szokásos helyen a Miskolci Ifjúsági Házban. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.05.20 09:32:29 (P) 25960. |
... bocsánat... Elfelejtettem megírni a belépődíjat... Klubtagoknak: 500 Ft Egyéb halandóknak: 1000 Ft És kapható a klub újságja, a "Mindig Veletek!" is... Miskolcról különbusz indul a klubtagokkal, a Búza téri templom mellől... |
<< < 68 69 70 71 72 73 74 75 76 > >> |
|