Színváltás: |
|
fenomen | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.01 13:02:30 (Szo) 795. |
Vácról Tar György sok szeretettel üdvözöllek benneteket. 58 éves vagyok de a mai napig nem felejtem az Illés zenekar nyújtotta élményeket. A verőcei nyárral kezdődött Illés-mániám majd amíg csak lehetett bejártunk Pestre hétvégeken az Illés bulikra.Szabolcsot és Leventét volt alkalmam itt Vácon személyesen megismernem hiszen itt jártak suliba. Ezuton sok szeretettel üdvözlöm a zenekar minden tagját természetesen Szabolcsot és Leventét különösen. Jó egészséget kívánok mindenkinek a továbbiakban figyelemmel kísérem lapotokat, mivel ifjúságom legszebb élményeit idézi fel. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.01 09:34:52 (Szo) 794. |
MŰSORVÁLTOZÁS!!! A mai napra (1-je, szombat) 18:05 órára MTV1-en meghirdetett Bródy János "Filléres emlékeim" című portréfilm - sok archív anyaggal - már korábban, 16:05 órakor kerül vetítésre. (DÉLUTÁNI ADÁS!!!) Holnap, vasárnap a megadott időpontban 21:00-kor az MTV1-en A SZÓLÁS SZABADSÁGA c. műsorban Bródy Tini élő adásban szerepel. |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 16:32:10 (P) 793. |
Ráadásul hagyta, hogy megtévesszék az álruhában járó előítéletek... Akkora prekoncepcióval ült be megnézni, mint a Rodoszi Kolosszus. |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 14:35:02 (P) 792. |
engem az borít ki teljesen, hogy ilyen antitalentumok mint Paizs Miki ingyen bejutnak koncertekre - ráadásul mint KRITIKUSOK - szal ez vicc - egy ilyen ne kritizálja se Levit, se mást, mert hülye hozzá (már elnézést) |
ROCK DISZKONT | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 14:32:58 (P) 791. |
Megjelent BRÓDY JÁNOS Aranyalbum című gyűjteményes CD-je!, valamint Szörényi Levente ÁRPÁD NÉPE misztikus operája dupla CD! Kaphatók a ROCK DISZKONT-ban: 1068 Budapest, Király u. 108. Tel: 341-3350 http://www.rockdiszkont.hu |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 13:15:53 (P) 790. |
Voltaire Candide-jának örök tanulsága: mi tesz boldoggá? A munka. "Műveljük kertjeinket!" | |
Előzmény: 788, erga |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 13:13:29 (P) 789. |
Az, hogy az indeksz mennyire független, nem független én nem tudom, de az, hogy milyen "beállítottságú" ( ez nem jó szó, de nem jut más az eszembe) mérföldekről szaglik meg szerintem köztudott is. Arról van itt szó, hogy náluk ez a profil (ezért is fogadtam meg, hogy nem olvasom el, de nem jött be -mint a mellékelt ábra is mutatja). Van egy barátom, aki történetesen ismeri az indeksz volt főszerkesztőjét. Azért csak "volt", mert eljött onnan, nem bírta, ami ott folyik. Az indeksz ugyanis csak fikázó cikkeket közölt le, soha nem ad épkézláb tudósítást semmiről sem, csak fikáz. Azt viszont egyszerűen kritikátlan és ízléstelen módon. Már-már komolytalanul. És azt mondta, ezt nem bírta a gyomra. Egyébként én már filmet meg bármit is kis túlzással néha az alapján választok sok éves tapasztalat alapján, hogy a népszabi vagy az indeksz mit ír róla, mer' ha lehúzza a sárgaföldig,akkor az biztos remek alkotás...igen, kicsit eltérő az értékrendünk. Objektivitásról: én meg olyan szívesen olvastam volna mondjuk a Magyar Nemzetben egy krikusabb hangvételű cikket (egyébként a mostani szerintem korrekt volt) a népszabiban meg egy elismerőt....óóó, én örök naíva.... |
|
Előzmény: 785, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 09:32:49 (P) 788. |
"A barackot nem érdekli, hogy mit írnak az újságok." Még középiskolában egyszer azt mondta a történelemtanárom (vagy valami ilyesmit), hogy ha boldog akarsz lenni 3 percig, szeretkezz. Ha 3 óráig, rúgj be. Ha 3 hónapig, házasodj meg. Ha pedig boldog akarsz lenni egész életedben, művelj kertet. |
|
Előzmény: 787, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 09:24:05 (P) 787. |
Erga, tudod mit?! TELJESEN egyetértek veled, örülök, hogy megfogalmaztad. Az a baj, hogy nem is tudjuk, hogy vajon hol publikálnak zeneértő (elfogulatlan) kritikusok. Az újságírók erre a szerepre teljesen alkalmatlanok. Bár ott van a kezükben a ceruza, és leírhatják, hogy mi a vélaményük, de elég lenne, ha valamihez nem értenek, akkor egyszerűen tolmácsolják az ott tapasztaltakat, a fogadtatást, a hangulatot, szólaltassanak meg nézőt, szerzőt, szereplőt. Kommentár nélkül. Békés napot mindenkinek! Megyek, segítek egy barátomnak. Barackfát metszünk. A barackot nem érdekli, hogy mit írnak az újságok. És a bort sem, amit közben elfogyasztunk. |
|
Előzmény: 786, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 08:56:20 (P) 786. |
És még egy dolog: egy átlagos újságíró valószínűleg nem olyan művelt zenei téren, hogy az Árpád népét megértse, így nem csoda, ha nem tetszik neki. Csak én pl. elvárnám, hogy ne akármilyen újságírót küldjenek ilyen helyekre, hanem legalább egy olyat, aki volt már mondjuk könnyűzenei tudósító. | |
Előzmény: 785, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 08:43:34 (P) 785. |
Háj gyerekek! Az Index magánéletét kissé jobban ismerem az átlagnál, így bízvást állíthatom, hogy ott egész másról van szó, mint az említett két napilap esetében. A Magyar Nemzet és a Népszabadság ugyanis köztudottan a két ellentétes pólust képviseli a magyar közéletben, ennek megfelelően nyilván nem a Népszabadság lesz az a lap, ahol korrekt tájékoztatást olvashatnak azok, akik a szintén nem titkolt módon jobbos Levente legújabb művére kíváncsiak. Való igaz, valóban nem a NOL Online oldalain kellett volna keresnem, de hát ha egyszer azt találtam meg elsőnek... A Magyar Nemzet meg természetszerűeg vastagon polírozta volna a glóriát akkor is, ha amúgy egy átlagos produkcióról lett volna szó. De nem arról volt. Csak épp egy eléggé függetlennek mondható hírportál, az Index sem döntött úgy, hogy a mű valódi kvalitásairól ír, az ok pedig pofonegyszerű: ha lehúzza a rockoperát, az parázs vitákat kelt. Flame-eket, mint pl. ami most itt is megy, és melynek egyértelmű eredménye, hogy mindenki el akarja olvasni az Index cikkét, mindenki az Indexre kattint, és az Indexnek ez az életcélja: ők egyetlen dologból remélhetnek bevételt, semmi másból: a látogatók kattintásainak számából. Nagyjából erről van szó. Az Indexet naponta több millióan megnézik (úgy összességében), és ebből piszkosul sok bevételt szerez a cég; a tavaly megújult fórumot is több 10 millióért rendelték meg egy külső cégtől (ezt is csak megsúgom), és hát igen: mert van pénzük. Kitesznek az oldalakra reklámokat, és minden kattintás (minden oldalletöltés) után a hirdetőktől bizony kapják a kest. Az Indexnek semmi sem szent, egy dolgot kivéve: a látogatottságot. Olyan cikkeket írnak tehát, melyek vonzzák a látogatókat, vitákat és ellenségeskedét szülnek, mert a lényeg: a látogatottság. Modern, globalizált világban élünk, a fogyasztói társadalom szorításában. Ez pedig ezzel jár. |
|
Előzmény: 769, Lilike |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 07:51:59 (P) 784. |
Boldog szülinapot Bélának, és előre is üdvözlet Kis Virágnak és Mező Istvánnak! Szeretettel várjuk István mezejének virágait. (Bocs, bpcs, bocs!!) | |
Előzmény: 783, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.31 06:10:09 (P) 783. |
TÓTH BÉLÁNAK az Illés CluBOSCHok igaz segítőjének GRATULÁLOK születésnapja alkalmából a baráti kör és kis családunk nevében. Köszönjük áldozatkész, sok éves munkádat és továbbra is számítunk a szép meghívókra, plakátokra, stb. Jó egészséget, sok sikert kívánunk! Találkozunk ápr. 3-án a kiállítás megnyitóján. |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.30 21:43:58 (Csü) 782. |
Üdv minden Kis Virágnak és Mező Istvánnak! Kíváncsian és izgatottan várunk Benneteket! | |
Előzmény: 780, Jelbeszéd |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.30 21:23:31 (Csü) 781. |
kedves Lilike - nem bántásból írtam, pont ellenkezőleg nekem is kinyílik a bicska a zsebemben az ilyen cikkekre - de józannak kell maradnunk csak ennyi jutott eszembe | |
Előzmény: 776, Lilike |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.30 21:11:07 (Csü) 780. |
Nagy öröm számunkra, hogy a Kis Virág együttessel ott lehetünk április 7-én az Illés Klubban. A Kis Virág együttes öt gimnazista lányból áll, akik Illés, Fonográf és Koncz Zsuzsa dalokat énekelnek. Én volnék az együttes vezetője. Hja, 1966-ban (meg később is) nem gondoltam volna, hogy egyszer Bródy Jánosnak énekelhetünk. |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.30 20:58:40 (Csü) 779. |
kedves Levente - erről van a Bibliában egy érdekes gondolat bölcs Salamon írta: "Fordítván magamat látám a nap alatt, hogy nem a gyorsaké a futás, és nem az erőseké a viadal, és nem a bölcseké a kenyér, és nem az okosoké a gazdagság, és nem a tudósoké a kedvesség" /Prédikátor könyve 9. fejezet/ talán ezért... | |
Előzmény: 777, Levente |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.30 20:28:21 (Csü) 778. |
Én is tudom és megértelek. | |
Előzmény: 772, Lilike |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.30 20:21:38 (Csü) 777. |
Teljesen egyet értek! És miért ezek az emberek kapják a vezető pozíciókat? | |
Előzmény: 776, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.30 20:12:28 (Csü) 776. |
Ez teljesen igaz, csak itt magunk között dühöngtem egy kicsit. Amúgy nagyon nehezen vagyok provokálható, de ha az emberi ostobaság rosszindulattal párosul...na, azt nagyon nehezen tudom elviselni. | |
Előzmény: 775, ummagumma |
<< < 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 > >> |
|