Színváltás: |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 17:26:03 (Csü) 975. |
Kedves ólomkatona Laci! Köszönöm Neked is, és akinek még nem köszöntem meg a jókívánságokat. Bár sejthető, de azért elmondom, hogy Gyula vagyok. (Egyébként az Űrhajózás Napja is tegnap volt. Ott ült Gagarin az egyik felhő szélén és integetett.) |
|
Előzmény: 961, ólomkatona |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 17:17:09 (Csü) 974. |
ÓÓÓÓ INDIÁN!!! KÖSSSSSZIIIII!!!!! Már régóta szeretnék elmenni Bojtorján koncertre, de általában csak gyerekkoncerteket adnak. |
|
Előzmény: 967, szürke bagoly |
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 14:49:38 (Csü) 973. |
Szia Lívia! Debrecenben nekem csak egy hiányzott: a hegyek(((((( Miskolc ettől - is - szép. Jártál már nálunk????? szia Laci UI: Suliba já rsz még vagy már dolgozol? |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 14:06:45 (Csü) 972. |
Visszatérve, Debrecent szeretem én is nagyon. Az utóbb időben meg egyre barátságosabb képet kezd ölteni, sőt. |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 14:00:36 (Csü) 971. |
Lívia a becsületes nevem egyébként. De egyszer elkezdtek lilizni meg lilikézni és rámragadt | |
Előzmény: 962, ólomkatona |
Kylie | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 13:48:06 (Csü) 970. |
Indián! Köszi, én nagyon várom. A többit személyesen. Évi |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 13:17:24 (Csü) 969. |
Nagyszerű. Micsoda kellemes hírekkel bombáztok most minket. | |
Előzmény: 967, szürke bagoly |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 13:15:19 (Csü) 968. |
Jaj de jó, már kérni is akartam egy részletes beszámolót azoktól, akiknek tegnap volt szerencséjük ott lenni. Úgy ott lettünk volna... Mindenesetre örülök, hogy ilyen hangultos volt a tegnapi nap számotokra. Óóó igen, még nyáron Clapton koncert is lesz... |
|
Előzmény: 963, Kylie |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 11:43:19 (Csü) 967. |
NAGY Koncert !!!! Az imént beszéltem meg Pomázi Zolival ,hogy május ötödikén a klubnapon nagy koncertet ad a BOJTORJÁN. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 10:37:34 (Csü) 966. |
Gratulálok Levente! Egyébként az "Ezek a fiatalok" c. filmben és LP-n látható, hallható (1967). Ez volt az első magyar pop nagylemez. A filmben látható, hogy az Omegának egy érdekes felállása van, Molnár és Presser még nincs ott, viszont a zongoránál Somló Tamás van! (ez is lehetett volna egy kérdés...) Holnap nehezebb lesz... További szép napot: MI |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 09:58:57 (Csü) 965. |
Ez tényleg könnyű kérdés! A válasz: Ez a ház Vajon mi lehet Oszival? Már nagyon várom a képeket a buliról. |
|
Előzmény: 964, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 09:49:56 (Csü) 964. |
Szép napot mindenkinek! Talán egy kicsit könnyebb kérdés. Melyik az az Illés-Bródy szerzemény, melyet Koncz Zsuzsa énekel és az Omega (!) együttes kísér? További szép napot: MI |
Kylie | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 09:19:26 (Csü) 963. |
Kedves Mindenki! Olyan jó olvasni a visszajelző sorokat, azt, hogy nincs korosztályi lehü….zés, elkülönülés, olyan jó a sok fiatallal találkozni, még így sorokban is. Muszáj elmondanom nektek a tegnapi napot. Először is Szörényi Leventét hallgattuk, vele beszélhettünk egy könyvesboltban, dedikálás, kis laza együttlét közben. Beszélt az Árpád népéről, de a többi művéről, még a szeretett Kőmíves Kelemenről is, és annyi mindenről, az ásatásokról, a Márai műről (Mennyből az angyal), amit megzenésített „56” emlékére, és reményeink szerint Ő fog előadni, stb. stb. Csábítottuk, hogy utána jöjjön velünk a Závodi bulira, s bár felcsillant a szeme, de holmi bevásárlási kötelezettséggel kitért, amin jót bazsalyogtunk. Szóval mielőtt egy sort írnék a Zazskó-Cream-Clapton buliról, el kell mondani nektek, hogy ott találkoztunk az egyik legnagyobb élő rokker szövegíróval (aki mellesleg civil szakmájában is szuper) Horváth Attilával. Nagyon-nagyon kedves volt, és annyit szólt, hogy a Gittinger csak hívja őt, és szívesen jön hozzánk az Illés klubba. Szóval Tibikém, nem lehet olyan helyre menni, ahol téged nem szertettel említenek, és egy szóra jönnek, mint ahogy ez eddig is volt. Kérlek Tibikém, hívd el ezt a csoda embert. Te olyan jó kis beszélgetést csinálnál vele, aminek mind örülnénk. A Bródy is nem egyszer emlegette már, és nem is akárhogy. Szóval visszatérve a Závodira. Erről nem is tudok mást mondani, csak közhelyeket. Higgyétek el fantasztikus volt az a három ember, de nekem persze leginkább a Závodi Zacskó Janó. A bulin Tóth Ági, Isti, Merényi és Izafé voltunknégyen a klubból, és hárman „öregek” visszarepültünk egy kicsit, és előre is, mert gondoltunk a nyári Clapton koncertre. Évi. |
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 07:46:47 (Csü) 962. |
Szia Lilike! Milyen kicsi a világ.))) Két évet töltöttem szép városodban. Igaz ez nem tegnap volt. Tegnap előtt)))))). Ott tanultam a tiszthelyettes iskolán a Kossuth laktanyában. 1974-76 között. Szép emlékeim vannak többségében. Amúgy Neked a Lili az igazi neved vagy csak egy nick? Megtudhatom? szia Laci ui: Ha május 5-én nem is tudok elmenni, de egyszer - egyeztetve a bátyámmal - tuti el fogok jutni. Érdekel milyen a hangulat. |
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.13 07:43:17 (Csü) 961. |
Szia hulio! Sajnos tegnap munkám miatt nem tudtam feljönni ide hozzátok. Ettől függetlenül én is sok boldog névnapot kívánok és ami még fontosabb ettől: jó egészséget! Amúgy néhány kivételtől eltekintve én sajnos nem nagyon tudom kinek mi a keresztneve, így lehet, hogy csak kullogok majd az események után... Egyébként én Laci vagyok...))))))))))) Minden jót még egyszer! szióka |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.12 23:23:09 (Sze) 960. |
Nos, a "Sípoló macskakő" c. filmben a Wastaps együttes játszotta a "Tudod-e te kislány" c. dalt. Az együttes egyébként látható is a filmben, a dal pedig annyira tisztán szól (nem beszélnek bele a szereplők), hogy le lehet szedni a videokazettáról. Üdv: MI |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.12 22:27:51 (Sze) 959. |
Oximoron? Az olyan, mint az erga, meg a ritmusérzék? | |
Előzmény: 955, Lilike |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.12 22:20:17 (Sze) 958. |
Csatlakozom a Gyulák éltetéséhez. Hulio családjának pedig külön is köszönet a rendszeres sütemény tápanyag miánt. Jó sok vörösbort lehet rá inni. Más. A Komédium "Tini" kiállitása minden nap kettőtől látogatható kb.még két hónapig a szinházi évad végéig. Ha valaki aki nehezen jut el a klubba ,de mégis szeretne valamilyen módon a hangulatból részesülni november óta mindegyik klubról készülnek video felvételek amit akár utánvéttel is el tudok küldeni.Jelenleg öt féle van kész novembertől-márciusig./ 1500 FT/db/. Tagságink is van még, ami emléknek is jó ,ez 500 ft.Természetesen minden bevétel a klub kasszát növeli amiből a meghívott vendégeket és házi zenekarunkat tudjuk honorálni. |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.12 21:45:06 (Sze) 957. |
Kedves István! Jók a kérdések, egyelőre utánanézni sem tudok, nemhogy fejből! Talán majd egyszer labdába rúghatok, várjuk a következőt... | |
Előzmény: 942, Jelbeszéd |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.12 21:42:01 (Sze) 956. |
Kedves Hulio! Isten éltessen sokáig! Már ittam egy kupicát az egészségedre! |
<< < 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 > >> |
|