Színváltás: |
|
Linkbeszúrás a fórumba - segítség |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.08 21:34:54 (K) 1019. |
Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony kilátóján. Hirtelen az amerikai előkap pár köteg dollárt, elkezdi lehajigálni a mélybe, miközben ezt kiabálja: - Nekünk ebből otthon rengeteg van! Ezt látva a francia előkap pár üveg pezsgőt, és elkezdi a mélybe önteni, miközben azt kiabálja: - Nekünk ebből itthon rengeteg van! Látva ezt, a cigány aggodalmas arccal fordul a magyar felé: - Te, eszedbe ne jusson valami hülyeség!... |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.04 21:55:44 (P) 1018. |
Kedves Péter! Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek... A te szerető Anitád ********************************* Drága Édesanyám! Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk Ölel fiad, Péter ************************************** Édes Fiam! A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha... Amiről persze én egyáltalán nem tehetek. Csókol Anyád |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.04 09:38:23 (P) 1017. |
A barom | |
Előzmény: 1016, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.04 09:19:54 (P) 1016. |
Még egyet muszáj beírnom, ezt Katától hallottam tegnap és nagyon tetszett, eredetileg Gallától származik: Mikor kisgyerek voltam, egy szép napon megjelent előttem egy tündér, föltette a következő kérdést: - Mit szeretnél inkább, Miklóska: hosszútávú memóriát vagy hatalmas nemi szervet? Sajnos nem emlékszem, mit válaszoltam... |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.02 22:04:12 (Sze) 1014. |
Hasonló: -Hallom, Öregem, megnősültél! Ki a szerencsés hölgyemény? -Szűz Máriát vettem feleségül. -Na, most miért hülyéskedsz velem?! -Nem hülyéskedek én! Nézd csak, itt egy kép róla. (Megmutatja) -Szűz Mária!!! |
|
Előzmény: 1012, Az Utolsó Európai |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.02 21:33:12 (Sze) 1013. |
! A napi munka fáradalmai után ez most feltette az i-re a pontot ... |
|
Előzmény: 1012, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.02 10:39:46 (Sze) 1012. |
Egy aktuális vicc: - Képzeld, anyu, látta ma buszon István királyt! - újságolta Karcsi otthon. - Hogyhogy? - kérdezi a mama. - Az nem lehet. - De igen. Egy öreg, szakállas bácsi találkozott a barátjával, és azt mondta neki:" Szervusz, István, ezer éve nem láttalak!" |
kata526 | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.26 16:06:45 (H) 1009. |
Férj a feleséghez: -Te Ica, szerintem ma menne a dolog... nézz csak ki az ablakon. -Milyen dolog? Miről beszélsz? -Hát, tudod, amiről beszéltünk már... szerintem ma menne. Kék az ég, ragyog a nap, csiripelnek a madarak, gyönyörű idő van... -Lajos, te mi a frászról beszélsz?? -Jaj ne izélj már Ica, hiszen te mondtad, hogy egy szép napon fogod magad és lelépsz... |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.24 12:19:48 (Szo) 1008. |
- Drágám, nem láttad azt a könyvet, amit a múlt héten vettünk? - Melyiket? - A Hogyan éljünk 120 évig címűt! - Ja azt?! Kidobtam! - Kidobtad?! De hát miért? - Mert rajtakaptam anyádat, hagy azt olvasgatja... |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.19 14:57:57 (H) 1007. |
Nézzétek meg ezt , főleg a helyesírást ! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.05 21:53:12 (H) 1005. |
A pap a templomban. - Kedves híveim! Van egy jó és egy rossz hírem! A jó hír: Van pénz a templom építésére! A rossz: ... a ti zsebetekben van... |
Bob | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.05.03 19:31:36 (Szo) 1004. |
Ha tudnám, melyik bunkó találta ki, hogy a „selypítek” ige S betűvel, a „raccsolok” pedig R betűvel kezdődjön...! Mit mondanál...? – Pistike, megint ceruza nélkül jöttél iskolába! Mit mondanál, ha egy katonát látnál gyakorlatra menni fegyver nélkül? – Hogy biztosan tábornok. Könyvek A férj a könyvespolcon válogat, sorra szedi le a könyveket. Megkérdi a felesége: – Mit csinálsz? – A Kovácsék jönnek vendégségbe. – És gondolod, hogy ellopják a könyveket? – Nem. Felismerik. Levél Skót apa levele a fiának: „Itt küldöm fiam a kért pénzt. Egyébként a 10 fontot 1 nullával írják.” Moziban (Megtörtént eset) A szőke nő és a kigyúrt pasija ül a moziban, a Passiót nézik. Amikor elkapják Jézust megszolal a nő: – És akkor felakasztják, vagy mi lesz? Erre a pasi: – Hülye, ő a főszereplő, csak nem hal meg! |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.29 13:15:58 (K) 1003. |
OK, megvan (Elsőre 404-et írt ki, mondom, a fájl sincs meg, nem csak a fa...) |
|
Előzmény: 1002, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.29 13:14:42 (K) 1002. |
Hol a fájl, főnök? | |
Előzmény: 1001, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.29 13:10:05 (K) 1001. |
Hol a fa, főnök? |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.23 08:12:00 (Sze) 1000. |
A pápa New Yorkba érkezik. Este a limuzinjához kísérik, ahol a helyi sofőr áll és cigizik. - Mondd, fiam - kérdezi a pápa -, vezethetnék egy kicsit? Otthon sohasem hagynak! A sofőr gondolkodik. Elvehetik a jogsim, ugrik az állásom - de hát ez itt a pápa, elég befolyásos pali, csak nem lesz gond! A sofőr beül hátra, tölt egy italt, indulnak. A pápa egyre gyorsabban vezet, a Fifth Avenue-n 105 mérföldes sebességgel száguld. - Lassabban, Szentséged! - szól a sofőr -, baj lesz!! Hátulról sziréna, rendőrautó. A sofőr izzad. Látja magát munkanélküliként. A pápa megáll, a rendőr benéz a kocsiba, majd visszarohan a járőrautóhoz : - Központ, 311 kéri a rendőrfőnököt!!! - Főnök vonalban. - Limó 105 mph Fifth Avenue! - Fogja el! - Nagy ember, főnök, baj lesz! - Ki az, a polgármester? - Nem. - A kormányzó ?? - Nem! - Az Elnök??? - Szerintem Isten! - Füvezett, 311? - Nem, főnök, de hátul iszik a pali és a pápa a sofőrje!!!!! |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.15 23:29:33 (K) 999. |
Én mondtam. Nem figyeltél, ülj le, egyes! | |
Előzmény: 998 |
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.11 17:44:21 (P) 996. |
Tudod most nagyon rátapintottál a lényegre Bölcs Benzol Mester! Sajnos emiatt veszítettem el egyik legjobb barátom (...és most már mindenkit). | |
Előzmény: 995, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.11 13:07:37 (P) 995. |
Sok a bötű! | |
Előzmény: 994, Rock and Roll Rézi |
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.04.10 22:18:45 (Csü) 994. |
Nem is igaz, Vicuska locsog a legtöbbet. Szóhoz sem hagy jutni, mire kigondolok valamit, ő már le is írta. 1 szó mint 100: sok beszédnek sok az alja, meg jóból is megárt a sok - hát még a rosszból! Mert idáig abban a tévhitben éltem, hogy élvezitek, amit Vicuska és én írtáltunk össze-vissza és keresztbe-kasba itt a topic-ok között. De most már azt üzenjük, hogy ezentúl hagyunk másokat is szóhoz jutni. Punktum! (Benzolnak: A macskát pedig nem dobom a kandallóba, mert nem egy égetnivaló rosszcsont, hanem egy szeretetreméltó és mindig őszinte élőlény.) |
|
Előzmény: 989, Az Utolsó Európai |
<< < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >> |
|